Zoete aardappelfrietjes uit de oven

1 kilo zoete aardappelen, in frietjes gesneden

1 eetlepel witte maïzena

1 eetlepel paprikapoeder

1 theelepel peper

1 eetlepel tijm

3 eetlepels olijfolie

grof zeezout


Meng de frietjes met de maïzena in een kom. Voeg paprikapoeder, peper, tijm en olijfolie toe en meng tot alle frietjes gekruid en ingeolied zijn.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de frietjes gespreid op een bakplaat met bakpapier.

Bak de frietjes gedurende 30 minuten in de oven, halverwege de gaartijd schep je de frietjes om.

Serveer met grof zeezout.


    Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

    Geavanceerde instellingen

    Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.