Witloof met ham en kaassaus
8 klossen witloof
8 sneetjes ham
50 gram boter
50 gram bloem
melk
kook- of stoofvocht witloof
100 gram gemalen kaas
50 gram gratinkaas
peper
nootmuskaat
Kook of stoof het witloof gaar. Laat goed uitlekken.
Omwikkel het witloof met ham en leg ze in een ovenschotel. Maak de roux met boter, bloem, kookvocht van witloof en melk. Kruid met peper en muskaatnoot. Voeg gemalen kaas toe.
Stort de kaassaus over de witloofrolletjes en strooi er gratinkaas over. Gratineer ze in de oven.
Ik heb mijn witloofpennen besteld bij hermie.com.
De pennen werden aan huis geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Zeker een aanrader!!!
https://www.hermie.com/nl
Als je Homegrown Bianca ingeeft bij het afrekenscherm krijg je 5% korting op je bestelling.
Niet geldig op artikelen met lopende promoties of afhaalkortingen >=5% en bij serres of serre accessoires