Witloof met eitjes en getomateerde kaassaus
8 klossen witloof
8 gekookte eitjes, gepeld
50 gram bloem
50 gram boter
melk
kook- of stoofvocht witloof
3 eetlepels tomatenpuree
100 gram gemalen kaas
50 gram gratinkaas
peper
nootmuskaat
Stoof of kook het witloof gaar en laat goed uitlekken.
Leg de gepelde eitjes en het witloof in een ovenschaal.
Maak de roux met boter, bloem, kookvocht van witloof en melk. Voeg de tomatenpuree toe. Kruid met peper en muskaatnoot. Voeg gemalen kaas toe.
Stort de tomaten-kaassaus over het witloof en de eitjes en strooi er gratinkaas over. Gratineer ze in de oven.
Ik heb mijn witloofpennen besteld bij hermie.com.
De pennen werden aan huis geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Zeker een aanrader!!!
https://www.hermie.com/nl
Als je Homegrown Bianca ingeeft bij het afrekenscherm krijg je 5% korting op je bestelling.
Niet geldig op artikelen met lopende promoties of afhaalkortingen >=5% en bij serres of serre accessoires