Portobello con pomodoro

2 portobello

stelen van de portobello, brunoise gesneden

1 teentje look, gesnipperd

5 gedroogde tomaten, brunoise gesneden

2 takjes oregano

mozarella

pijnboompitjes

olijfolie


Bak de in brunoise gesneden stelen van de portobello kort aan in olijfolie, samen met de look en de gedroogde tomaten. Bestrijk ovenschaaltjes met olijfolie en leg de portobello erin. Vul hem met de mengeling van gedroogde tomaat, look en de brunoise steeltjes.

Leg een laagje mozarella over de portobello, de pijnboompitjes en enkele blaadjes oregano.

Grill 15 minuten in de oven op 190 graden.

    Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

    Geavanceerde instellingen

    Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.