Pittig vispannetje met spinazie
400 gram kabeljauw, in blokjes gesneden
400 gram zalm, in blokjes gesneden
150 gram scampi
400 gram spinazie
1 sjalot, gesnipperd
2 teentjes look, gesnipperd
100 ml witte wijn
200 ml volle room
1 liter visbouillon
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel cayennepeper
50 gram gemalen kaas
boter
peper
zout
decoratie: blaadjes spinazie
Stoof de sjalot, look en spinazie aan in boter tot de spinazie geslonken is. Voeg witte wijn en room toe en laat voor de helft inkoken. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout.
Gaar de vis gedurende vijf minuten in de visbouillon. Laat uitlekken.
Plaats de vis in schaaltjes en schenk er de saus over. Strooi de gemalen kaas over de schaaltjes.
Gaar gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven bij 180 graden.
Serveer met enkele blaadjes spinazie.