Pittig vispannetje met spinazie

400 gram kabeljauw, in blokjes gesneden

400 gram zalm, in blokjes gesneden

150 gram scampi

400 gram spinazie

1 sjalot, gesnipperd

2 teentjes look, gesnipperd

100 ml witte wijn

200 ml volle room

1 liter visbouillon

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepel cayennepeper

50 gram gemalen kaas

boter

peper

zout

decoratie: blaadjes spinazie

Stoof de sjalot, look en spinazie aan in boter tot de spinazie geslonken is. Voeg witte wijn en room toe en laat voor de helft inkoken. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout.

Gaar de vis gedurende vijf minuten in de visbouillon. Laat uitlekken.

Plaats de vis in schaaltjes en schenk er de saus over. Strooi de gemalen kaas over de schaaltjes.

Gaar gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven bij 180 graden.

Serveer met enkele blaadjes spinazie.