Pasta met gedroogde tomaten, kip en champignons

3 kipfilets, in blokjes gesneden

200 gram kastanjechampignons, in schijfjes gesneden

2 teentjes look, gesnipperd

1 rode ui, gesnipperd

100 gram gedroogde tomaten, in stukjes gesneden

1 eetlepel gesnipperde peterselie

200 ml volle room

200 gram pasta

2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd

boter


Bak de champignons aan in ruim boter met de gesnipperde rode ui en look. Voeg de kippenblokjes toe en de gedroogde tomaten. Voeg de room toe en laat inkoken.

Kook de pasta beetgaar en roer de saus er onder. Garneer met peterselie en de geroosterde pijnboompitten.


    Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

    Geavanceerde instellingen

    Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.