Mini vispan met schorseneercrème
2 schorseneren
1 wortel, in brunoise gesneden
1 preiwit, in brunoise gesneden
1 teentje look, gesnipperd
1 dl witte wijn
volle melk
boter
2 kabeljauwfilets, in blokjes gesneden
50 gram gemalen kaas
water
citroensap
peper
zout
Schil de schorseneren en leg ze in water met citroensap. Kook de schorseneren gedurende 15 minuten in volle melk. Giet af en pureer de schorseneren met 25 gram boter.
Stoof de prei, wortel en look aan in boter. Blus met witte wijn en laat inkoken. Voeg de schorseneercrème toe en kruid naar wens met peper en zout.
Leg de blokjes kabeljauwfilet in kleine vuurvaste schaaltjes, kruid met peper. Dek af met de schorseneer-prei-wortel-saus en bestrooi met gemalen kaas.
Plaats de vispannetjes gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.