Bloemkoolsoep met kruidentoast

800 gram bloemkool, in stukjes gesneden

2 uien, gesnipperd

4 teentjes look, gesnipperd

2 liter water

3 blokjes groentebouillon

peper

voor decoratie: bieslook

kruidentoast:

oud brood

kruidenboter


Stoof de ui en look aan in boter. Voeg de bloemkool toe en laat nog 5 minuten op een zacht vuur doorstoven. Blus met water en voeg bouillon toe. Laat 20 minuten doorkoken. Mix de soep.

Garneer met bieslook en kruid naar wens met peper.

Voor de kruidentoast: 

Smelt de kruidenboter en strijk het brood ermee in. Bak in de pan.


    Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

    Geavanceerde instellingen

    Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.